Over Snelcore

Snelcore BV, gevestigd in Arnhem, produceert (sinds 1985) PET-folie op rol ten behoeve van het thermovormen van verschillende verpakkingen.

Snelcore heeft een reputatie opgebouwd als één van de toonaangevende APET folie producenten.Door continue investeringen in kwaliteit en ontwikkeling en door ons moderne machinepark, behoren wij tot de technologisch vooruitstrevende bedrijven in de branche.

Onze up-to-date apparatuur en kennis stelt ons in staat om te kunnen leveren conform de specifieke eisen van de verpakkingsindustrie. Als onderdeel van 4PET Holding, profiteren we van de kennis en synergie die onze zustermaatschappijen te bieden hebben. In nauwe samenwerking met onze afnemers maken / bepalen we de optimale mix voor een optimaal eindproduct.

Buiten het zogenoemde rPET, leveren wij ook A/B/A folie en folie voor non-food toepassingen.
Daarbij kunnen we nog een aantal speciale kwaliteiten bieden, bijvoorbeeld HI-CO (voor seal toepassingen) en BLEND, een mix van rPET en PE.

De standplaats van SNELCORE is Arnhem. Onze jaarlijkse afzet bedraagt ongeveer 18.000 ton waarvan ongeveer 90% geëxporteerd wordt.

Heeft u vragen over onze producten of toepassingen? Bel dan ons Customer Service team op +31 26 7502340 of e-mail via cs@4petextrusions.com.